Uncategorized

NCC2017 op 12 juni 2017 in Emmen

Maandag 12 juni 2017 vindt in het ATLAS Theater in Emmen de tiende editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC). Het NCC is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor mensen werkzaam in marketing, communicatie en/of promotie bij de overheid, in de publiek-private sector, wetenschap en bedrijfsleven; een traditie op het gebied Read more…

By Zoë Reeve, ago
Uncategorized

Deelnemers NCC16 bekend!

Aanstaande maandag ontmoeten ruim 230 citymarketingcollega’s elkaar in het stadhuis van Arnhem. Het wordt een dag vol inspiratie en kennis. Wil je weten wie er allemaal komt? Bekijk dan de deelnemerslijst NCC16 online. Aanmelden kan nog tot zondagavond: hier. Tot maandag allemaal! Wij hebben er zin in!

By Zoë Reeve, ago
Uncategorized

Begin uw dag met een stadssafari door Arnhem!

Op maandag 6 juni a.s. organiseren NCC16 en de gemeente Arnhem, voorafgaand aan het congresprogramma, een boeiende stadssafari voor de deelnemers van het NCC. De stadssafari begint – hoe kan het ook anders – op het nu al beroemde nieuwe Centraal Station van Arnhem. Na een ontdekkingstocht door het station gaan de deelnemers in kleinere groepen, onder begeleiding van stadsgidsen, de Arnhemse binnenstad in. Op het programma staan o.a. een bezoek aan het nieuwe cultuurcluster, het beklimmen van het Arnhemse ‘aardvarken’, Building026 – voormalig bibliotheek, nu creatieve hotspot en worden de deelnemers ondergedompeld in de gezellige winkelmix van de 7straatjes. (more…)

By Zoë Reeve, ago
Uncategorized

Riezebos en Hospers op Nationaal Congres Citymarketing 2016

Eerste sprekers bekend

sprekersRik Riezebos en Gert-Jan Hospers maken dit jaar hun opwachting op de 9e editie van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC) op maandag 6 juni a.s. in het stadhuis van Arnhem. Het congres zal worden geopend door Herman Kaiser, burgemeester van Arnhem. Met de ‘binnenstad’ als thema, biedt NCC16 dit jaar opnieuw een boeiend programma voor iedereen die professioneel betrokken is bij citymarketing. (more…)

By Zoë Reeve, ago