Maandag 12 juni 2017 vindt in het ATLAS Theater in Emmen de tiende (!) editie van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC) plaats. Het congres is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor mensen werkzaam in marketing en promotie bij overheid, in de publiek- private sector, wetenschap en bedrijfsleven en heeft inmiddels bij menig marketingprofessional een vaste plaats op de jaarkalender ingenomen. Tijdens het congres wordt tevens voor de 8e keer de Nationale Citymarketing Trofee uitgereikt aan “de beste citymarketing gemeenten van Nederland”.

Met sprekers van kaliber en mogelijkheden om met collega’s uit het hele land ervaringen uit te wisselen is het NCC door en voor de branche. Wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische invalshoeken komen aan bod en er worden tips en adviezen gegeven over de opzet van beleid en organisatie. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en uit een zeer gevarieerd aanbod van themasessies/tafelgesprekken in kleinere groepen. Daarnaast is er een belangrijke plaats ingeruimd voor kennisuitwisseling en het bespreken van werkervaringen.

Gastgemeente Emmen

Gemeente Emmen is de gastgemeente van de 10e editie van het NCC. Emmen is een regio waar je veel kunt meemaken. Van een dagje gezellig winkelen of op avontuur gaan in de nieuwe WILDLANDS Adventure Zoo Emmen tot meerdere dagen actief samen wandelen en fietsen in één van de groenste regio’s van Nederland. Je wandelt er door het landschap dat Vincent van Gogh inspireerde zijn leven aan de schilderkunsten te wijden. Je fietst er over de paden bezongen door Daniël Lohues in zijn lied ‘Op Fietse’. Laat je verassen door het avontuurlijke aanbod en maak het mee!

Klik hier voor meer informatie over gastgemeente Emmen.