Initiatiefnemers

Respons
Respons is een onafhankelijk data- en onderzoeksbureau dat opdrachtgevers informeert en adviseert over evenementen en andere vormen van vrijetijdsbesteding. Respons is al 15 jaar actief op domeinen Sponsoring & communicatie, Toerisme & recreatie en Overheid.

Respons monitoren, zoals de jaarlijkse Top 100 van grootste publieksevenementen in Nederland en de jaarlijkse branchecijfers voor het Centrum voor Live Communicatie (CLC) zijn inmiddels gevleugelde begrippen in de markt geworden. Net als DNA, was Respons mede-initiatiefnemer van event auditing, het keurmerk voor evenementen. Respons levert informatie aan een groot aantal gemeenten, provincies en rijksoverheid.

BV De Nieuwe Aanpak 
Adviesbureau BV De Nieuwe Aanpak (DNA) is eind 2005 opgericht door Lex Kruijver en Thom Ummels. DNA adviseert en ondersteunt overheid en bedrijfsleven op het terrein van stads-en regiopromotie, citymarketing, eventmarketing en vrijetijdsbesteding.

Inmiddels heeft DNA opdrachten uitgevoerd voor gemeenten als Eindhoven, Alkmaar, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Helmond, Mechelen (B), Dronten en Veenendaal en voor citymarketingorganisaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Het bureau nam mede het initiatief om te komen tot een keurmerk voor evenementen. Een initiatief dat is overgegaan in de Stichting Event Audit Nederland.

Contactgegevens:

Respons
Pilotenstraat 66
1059 CR Amsterdam
T: +31 (0)20 3457554
Postbus 9464
1006 AL Amsterdam
E: info@respons.nl
I: www.respons.nl

DNA
Postbus 9464
1006 AL Amsterdam
T: +31 (0)20 3457554
M: +31 (0)6 54367270

E: info@bvdenieuweaanpak.nl
I: www.bvdenieuweaanpak.nl

Leave a Reply