U kunt uw gemeente tot en met 24 april a.s. inschrijven voor de Nationale Citymarketing Trofee. Denkt u kans te maken op de prestigieuze trofee “de beste citymarketing gemeente van Nederland” van het afgelopen jaar? Aarzel niet en meld uw gemeente aan!

De Nationale Citymarketing Trofee (NCT) wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Citymarketing. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op maandag 12 juni in gastgemeente Emmen. Net als voorgaande edities zijn er twee categorieën: gemeenten tot 120.000 inwoners en gemeenten met 120.000+ inwoners. Nieuw dit jaar is de titel “Citymarketing Personality of the Year” voor natuurlijke personen en rechtspersonen die het afgelopen jaar van bijzondere betekenis zijn geweest voor de citymarketing, beeldvorming en uitstraling van een stad of gemeente.

Jury
De winnaars van de Nationale Citymarketing Trofee worden bepaald door een onafhankelijke en deskundige jury onder het voorzitterschap van Alexander Rinnooy Kan, lid van de Eerste Kamer en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam.

Gemeenten kunnen zich aanmelden door het nominatieformulier (https://goo.gl/Y9SOtX) te sturen naar nct@respons.nl.

De inschrijfprocedure loopt nog tot 25 april, dus schrijf u snel in!