Transformatie

Graag nodigen we je uit voor het Nationaal Congres Citymarketing, Dag van de Citymarketing. De eerste editie in deze nieuwe vorm. Deze verandering vraagt om een pakkend thema: Transformatie. En waar kunnen we dit congres beter organiseren dan de stad die bol staat van transformatie? Je bent van harte welkom op maandag 17 juni 2019 in Eindhoven. 

Wat mag je deze dag van ons verwachten?

Top keynote sprekers

De uitreiking van de Nationale Citymarketing Trofee

Break-out sessies op verrassende locaties

Veel ruimte voor netwerken met je vakgenoten

Programma

Ontvangst in het Muziekgebouw en alvast bijpraten met collega vakgenoten

We trappen af met een welkom door onze moderator Hadassah de Boer en de burgemeester van Eindhoven John Jorritsma

Ilja Leonard Pfeijffer, inmiddels een veel gevraagde gast bij tv talkshows en schrijver van het boek Grand Hotel Europa waarvan inmiddels ruim 100.000 exemplaren zijn verkocht. En als spreker aanwezig bij het Nationaal Congres Citymarketing op maandag 17 juni in Eindhoven.

We gaan met Ilja een stevig woordje wisselen over de vulgarisering van het toerisme dankzij goedkope vliegtickets en Airbnb, de opkomst der horden. De pretparkisering van de stedelijke ruimte, de opwaardering van nep, de uitverkoop van de hoogwaardige traditie. De achterhaalde strijd tegen de commercialiserende kaalslag van de citymarketing. Een bevestiging van cultuurpessimistische vermoedens. Het einde van de elite. Van de kunst, de waardering van schoonheid. Misschien wel de ondergang van Europa?

I

Pauze in het Muziekgebouw

Klik hier voor meer informatie!

Sprekers

Ilja Leonard Pfeijffer, schrijver van Grand Hotel Europa
Hadassah de Boer, moderator